Turné s Nežfaleš skončilo, DĚKUJEME!!!

17/04/2023 / Martin Nosek

Společné koncerty s Nežfaleš jsou u konce. Teď už budeme jen vzpomínat na úvodní Radomyšl spolu s NoMoreHiroshima, na skvělý RC Ponorka v Pardubicích, kde byl snad nejlepší zvuk, co jsme kdy měli, a k tomu vyprodaný klub. Pak jsme s Tom77 rozproudili Teplice, jediný koncert na severu. Aktuálně jeden z nejlepších českých klubu MC Fabrika nás překvapil parádní návštěvou dvou set hlav a famózním pohoštěním od Martin Maty Matoušek. Děkujeme Budweis Drunken Bast&rds. Následovala úchvatná Opava v parádním Klub Art, kde stage diving dělali nejen lidi, ale také zábrany před podiem. Párty do 4:15 a nekonečné karaoke. To byla asi nejdelší afterpárty. Jediný slovenský koncert v Martině společně s kapelou Brmbolce, kdy nám Daniel Ziletka Schudich krásnou přednáškou vysvětlil, co ten název kapely znamená. Závěrečný víkend: nejprve v Divadlo pod lampou, odkud jsme se vrátili ve čtyři ráno. To vypovídá o tom, jaká párty tu proběhla. A nejlepší naposled? Asi jo. Vojta Masojídek přichystal parádní párty, kdy už v 21 hodin byla v klubu Stará Mydlárna asi 2x překročená kapacita. Ale nechcete odmítnout lidi, který jedou až z Písku, vzdáleného 150 km. Nebo z Ústí pod Labem, že jo. To je taky 70 kiláků. Závěr akce obstarali skvělí Louty. Turné na výbornou! A nezoufejte. 10. 11. 2023 se uvidíme společně s Nežfaleš a Supertesla v pražském Vagonu, den poté pak u Jakub Tauber v havlíčkobrodském klubu Oko! A teď hurá na letní open airy, nová grafika a výpis akcí v týdnu!!! DĚKUJEME!!!
Ps: bez Jakub Kaska video a @john clay merch by to nešlo, za podporu tour děkujeme Papagajuv hlasatel records, Pivovar Permon, Kids And Heroes Magazine

Diskuze

Kontaktujte nás

Kapela Houba vznikla v roce 1995 na troskách grind/punkové kapely SRPŠ (http://www.bandzone.cz/srps). Již v roce 1996 Houba odehrála více jak 20 koncertů a o rok později natočila první nahrávku „Fičící Pes“ (1997). Druhé demo následovalo ve stejném roce („Hnus fialovej“) a kapela se naplno rozjela po České Republice. V roce 1999 vychází deska „Pan Káč“, jako první natočené v plzeňském studiu AVIK.

  • Adresa: Masarykova 217, Ústí nad Labem
  • Booking: marticek.houba@gmail.com
  • Booking:m.nosek@email.cz
  • Mobil: +420-606-226-621

Aktuální galerie

go-top